despre noi


 
Produsele ADOR selfcare au fost alese în urma unei analize de piață care arată atenția consumatorilor asupra materialelor folosite pentru produsele cumpărate și asupra efectului achiziției asupra mediului înconjurător. De aceea, ADOR selfcare a ales să folosească numai materiale de origine naturală și sustenabilă în producerea produselor finale.
Ambalajele folosite pentru comenzile ADOR selfcare sunt minimale, făcute doar din hârtie reciclată și reciclabilă. Produsele sunt individual ambalate în hârtie reciclabilă, evitând orice fel de ambalaj sau material din plastic. 
Unul dintre principalele scopuri ale ADOR selfcare este să ajute la reducerea consumului de plastic și a consumului de produse de unică folosință în general.
De exemplu, prin folosirea dischetelor demachiante refolosibile, o singură persoană reduce consumul a 1000 de dischete într-un singur an.
Produsele noastre sunt certificate și verificate de următoarele instituții:
 

Totodată, susținem un parteneriat cu Ecologi - o organizație non-profit către care noi donăm un procent din fiecare comandă pentru ca aceștia să poată planta un copac. Clienții nu plătesc nimic în plus, acesta este doar un alt obiectiv ADOR selfcare, să protejeze mediul înconjurător. 

 

 
Trackerul de mai jos indică câți copaci au fost plantați până acum de către comunitatea ADOR selfcare.
 

Alături de produsele sustenabile pe care le comercializează, ADOR selfcare dorește să ofere experiențe inedite. Știm cu toții că cele mai bune idei ne vin atunci când ne luăm timp pentru noi, la un pahar de vin și muzică în surdină, atunci când grijile nu mai par atât de importante. Încurajăm iubirea de sine și timpul de calitate petrecut făcând lucruri care ne fac viața mai frumoasă.

Suntem cu toții oameni și avem mereu de învățat. Hai să ne conectăm și să facem din locul ăsta un loc mai bun pentru toți. Cu grijă pentru noi și pentru lumea înconjurătoare.

 

Cu drag,

echipa ADOR selfcare

 

hello@adorselfcare.com